نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

نحوه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقبلی

نحوه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی به این صورت است که از حد طبیعی علاوه بر مزه شیرین و ملتی که دارد همچنان بوی یک نوع گیاهی که در اثر گرده افشانی منتقل شده است به نوعی گیاه بوی گیاه مطبوعی در زبان خود حس خواهید کرد که مهمترین عامل در تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی می باشد که بهبود اگر شما دنبال عسل طبیعی هستید سعی کنید از دامنه‌های  از عسلهایی که در دامنه های کوهستانی آذربایجان مخصوصاً اردبیل و دامنه های سهند تهیه می شوند خریداری نمایید.

آیا شما  دغدغه این را داشتید که در خرید عسل چگونه نوع عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص بدهیم عسل طبیعی به وفور در مناطق کوهستانی یافت می‌شود به گونه‌ای که در دامنه‌های کوه آن می توان از این محصول تهیه کرد که در مناطق آذربایجان مخصوصاً پستان آباد و طرف‌های اردبیل میانه و غیره می‌توان عسل‌های با درصدهای نسبتاً بالاتر را بیشتر پیدا کرد.

 پس اگر شما در این مناطق با قیمت های بالایی از عسل طبیعی را دید و از طبیعی بودن آن مطمئن بودید می توانید خریداری نمایید عسل طبیعی معمولاً از زمان‌های قدیم به عنوان دارویی در طب سنتی استفاده می شد همچنین عامل مهمی در التهاب درمان سرفه سرماخوردگی و غیره استفاده می شد که قصد داریم در مراحل بعدی از نظر پزشکی و طب سنتی به صورت تفصیل به این موارد به پردازیم.

اما بهتر است در اینجا فقط به این مصرف بسنده کنیم که چگونه می توان عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص داد زیرا اثر تقلبی دارای مقدار زیادی شکر مصنوعی می باشد که برای افرادی که دارای فشار خون و یا دیابت هستند بسیار مفید خواهد بود اما اگر شما از عسل طبیعی برای افرادی که دارای فشار خون و یا دیابت هستند عسل طبیعی تاثیر آنچنانی نخواهد داشته و به عنوان دارو نیز قابل مصرف خواهد بود.

اگر شما در زمان خوردن عسل طبیعی نوعیت همه شیرین زننده در گلوی خود حس کردید مطمئن باشید که اثر طبیعی نبوده و همچنان خواص عسل تقلبی را دارا می باشد از تن تقلبی از شکر های مصنوعی که دارای درصد بالایی هستند تشکیل شده به همین سبب نوعی شیرینی قند یا شکر را خواهد داشت که در آن بوی مطبوعی که از طرف گرده افشانی در بین گیاهان انجام می‌پذیرد را ندارد.  ادی که از در تولید عسل طبیعی فعالیت می‌کنند باید حدود ۶ ماه از صادرات دامنه‌های کوهستان ها سپری کنند و مراقبت های لازم را از این اطلاعات را به عمل بیاورد تا بتوانند محدودی که در نوع خود درجه یک منحصر به فرد می باشد را در حدود شهریور ماه یا مهرماه به دست بیاورند.

در زمان های قدیم از عسل به عنوان داروی مقوی جهت التیام زخم ها مخصوصاً در جاهای سوختگی و  قسمت هایی از بدن که دارای خاصیت ملتهب بودند استفاده می کردند به همین جهت عسل طبیعی از عسل تقلبی جایگاه ویژه‌ای در علم طب سنتی دارد که به عنوان ماده غذایی که دارای مقدار زیاد و ترسد و فراوانی از مواد عالی قندها و شربت گلوکز طبیعی ویتامین ها و نشاط و شادی جهت فعالیتهای روزانه دارد و همچنین در طب سنتی به اثرات درمانی مانی این نوع ماده غذایی مخصوصاً در افرادی که مشکل گوارشی یا دچار اختلال عصبی و سرفه دارند به طور ویژه توصیه می گردد که در صبح مهرداد هرچند کمتر از این ماده غذایی را به عنوان نموده پیش زمینه ای در زمان صبحانه مصرف کنند.

حتماً شما امتحان کرده‌اید که اگر عسل به مدت طولانی در بسته بماند و شما پس از مدتی در بین این جعبه را باز کنید بوی گیاه مطبوعی را استشمام خواهید کرد که مربوط به بوی همان گیاهی است که گرده افشانی انجام شده است پس از این گل استحضار شده و شما به راحتی این موضوع را متوجه خواهید شد برای مثال  بوی گیاه کاکوتی و یا انواع دیگر از گیاهان بهاری که دارای هستند همچنان خود را به این نوع از عسل ها منتقل کرده و حتی اگر یک سال هم بماند.

پس از یکسال که در بین قوطی را باز کنید همچنان خواهید فهمید که این نوع سلسله طبیعی است یا حداقل درصد طبیعی بودن آن بیشتر از تقلبی بودن آن می باشد پس داشته باشید که کار زیاد دشواری به نظر نمی رسد که مشتریان عزیز نمی‌توانند از عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص بدهد اما اگر شما عسلی داشته باشید که پس از باز کردن درب حاوی عسل بوی احساس نکنید درصد تقلبی بودن آن خواهد بود

راهکار دیگری که باعث می‌شود افراد که از عسل استفاده می‌کنند تا بتوانند از آن را از نو عسل تقلبی تشخیص دهند این می باشد که مشتریان عزیز را با توجه به میزان تراکم و غلیظ بودن آن تشخیص می‌دهد و برای مثال زمانی که شما را در دهان خود قرار می دهید  ‌شود و بلا باعث باعث ایجاد نشاط و شادی در بدن شما به به‌گونه‌ای که انرژی موجود در بدن را در نظر داشته باشید که از عسل غیرطبیعی نوعی هم شیرین زننده مانند قند یا شکر در دهان شما ایجاد خواهد کرد که نشان دهنده تفاوت عسل تقلبی از اصل طبیعی می‌باشد شما نباید در این مورد زیاد و اساس را با کمی اطلاعات هرچند کمتر می‌توانید و نوع طبیعی را از نوع مصنوعی تشخیص دهید کافی است مقداری با ما همراه باشید به زمان خود را با ما سپری کنید.

مورد دیگری که برای افراد وجود دارد و به راحتی می توانند از تله طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهند این بوده است که یک لیوان پر از آب سرد را قرار دهید سپس به درون آن یک قاشق از این اصل را در لیوان بیاندازید اگر همچنان حالت تراکم خود را حفظ کرد و به حالت عمودی درآمد شما در نظر بگیرید که این از طرف با درصد خلوص بالا می باشد اما در صورتی که شما پس از  حل کردن در آب به حالت افقی در آمد و در سطح لیوان پخش شد پس دلیل بعد از تقلبی بودن عسل می باشد و از درصد خلوص پایین تری برخوردارند همچنین عسل طبیعی هیچ وقت در آب سرد حالت شلی به خود نمی‌گیرد و در کف لیوان پخش نمی شود اما شما در نظر بگیرید که اگر عسل تقلبی داشته باشید عسل تقلبی به سرعت آب سرد پخش شده و نشان از ذات تقلبی بودن آن دارد.

اما روش دیگری که شما می توانید به راحتی عسل طبیعی را از عسل تقلبی جدا کنید و تشخیص بدهد نسبت شما بلا پس از سفری یک روزه به رهبری تشکل‌های را در داخل یک قاشق عسل بیاندازید صورت که چوب کبریت شعله برطرف کند شما باید تشخیص بدم که عسل طبیعی و درصد خلوص بالایی دارد اما در صورتی که چوب کبریت کم‌کم خاموش شد می‌توانید به تقلبی بودن عسل و درصد پایین خلوص  پی ببرید.

در نظر داشته باشید که شما اگر این مطلب را با دقت خوانده و اینکه و دقت به خرج بدهید می توانید به راحتی از علی که خریداری نموده اید را درصد خلوص آن را اندازه بگیرید که آیا به عسل طبیعی نزدیک تر است یا عسل متقل شما در نظر داشته باشید که از عسل طبیعی وجود دارد.

اما شما می توانید در تپه ها و یا در دامنه ها که به طور طبیعی مثلاً در زیر صخره تا ساخته میشود طبیعی باشد اما اگر شما می خواهید که از کندو دار این اصل را تهیه کنید باید در نظر داشته باشید که از تنی که توسط کندو داران زنبورداران به دست شما می رسد حتما درصد کمتری حتی ۱۰ درصد باید شکر در آن موجود باشد زیرا اگر همین شکر نباشد به مرور زمان کندوها به از بین خواهند رفت و این شامل یک پروسه تخصصی است که در مطالب دیگر همچنان به این مراحل خواهیم پرداخت.

امتحان عسل طبیعی از عسل تقلبی با استفاده از تکه نان برای مثال اگر شما یک نان باگت یا اگر یک نان تست جو را در نظر بگیرید شما اگر مقدار کمتری از این اثر را که خریداری نمایید نموده اید روی این نان پفکی و پنبه ای بکشید و پس از چند دقیقه این ناز که می شود و حالت تختی به خود می‌گیرد.

در این صورت یعنی در منافع به راحتی نفوذ می‌کند و این مورد نشان دهنده درصد خلوص بالا از عسل طبیعی شما می باشد اما در صورتیکه  از طرف تقلبی باشد از قبل فقط مقدار کمتر بر مقدار کمتری از نان تست نان باگت تاثیر خواهد گذاشت و آن را به تا به حالت داری در تغییر شکل خواهد داد که این مورد همگی از نمونه های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی می باشد.

مهدی مورد دیگر مربوط به زردی تخم مرغ بر می گردد برای مثال شما در نظر داشته باشید که اگر اگر شما از تله طبیعی را درد کناره یا بر روی ضربه تخم مرغ خام بریزید زرده تخم مرغ حالت طبیعی به خود می‌گیرد و هم به شکل و رنگ زرده تخم مرغ پخته در می آید اما در صورتیکه زرده تخم مرغ حالت شلی پیدا کند و از حالت اولیه خود تغییری ایجاد کند و پخش شود.

در این صورت از عسل تقلبی خواهد بود شما به راحتی می توانید با روش های ساده و با روش های خانگی بدون نیاز به افراد متخصص که خود نیز اگر اطلاعات کافی نداشته باشند نمی توانند این موارد را پیاده کند شما اگر با ما همراه باشید به سادگی متوجه خواهید بود که چگونه عسل طبیعی را از نوع ناخالص آن تشخیص بدهید.

اما مورد دیگر در مورد شکرک زدن عسل این است که برای خیلی از افراد به جای سوال پیش می آید که از عسل طبیعی به چه صورت است و ارتباط آن با شکرک زدن به چگونه میباشد آیا با شکلک زدن رابطه مستقیمی دارد و یا بالعکس در این مورد باید گفت که شکرک زدن و تقریبا رابطه مستقیمی با درصد حدوث عسل طبیعی دارد.

برای مثال آنزیم دیاستاز ای که در ساختار عسل وجود دارد آنزیم دیاستاز معمولاً به مرور زمان یا همان ذرات روسی که در ساختار  جود دارد را جذب خود می کند منتها این جذب کردن و این دانه‌های نیاز به این سوره به این معنی نباشد که درصد ناخالصی را تشکیل می‌دهد این آنزیم دیاستاز لازمه وجود آن در از هم می باشد که به نوعی که در شده و رنگی و رنگ پریدگی را در ساختار عسل به وجود می‌آورد که این که در شده گی لازمه عسل طبیعی می باشد.

آنزیم دیاستاز نیازمند زمان است که به مرور زمان و به وظیفه خود عمل بکند و ذرات معلق و سنگین و ریز و درشتی که در ساختار عسل وجود دارد را دور خود جذب کرده و به صورت سفت شدگی در ته عسل به صورت  تکه های سخت ته نشین شود در این صورت است که به مرور زمان ته نشین ها شدگی های در ظرف عسل دیده می شود که هر چه زمان زیادی سپری گردد این ته نشین ها و رسوبات بیشتر خواهد بود که همان ذرات رس در ساختار عسل هستند که توسط آنزیم دیاستاز جذب شده است.

به مرور زمان افراد فکر می کنند که شکرک زده است و اما شکرک همان شکرک معمولی که در بین افراد و که در زمان پخت مربا و پس از آن دیده می‌شود به این معنا نمی باشد شکلک موجود در مربا از قبیل مربای آلبالو یا مربای گل محمدی اتوبات را به صورت ضربه های درشت دور خود جمع می کنند اما در از طرح این درخواست بسیار ریزی هستند که شما حتی در نظر بگیریم حدود یک دهم ذرات شکر کی که در مربا ها دیده می شود.

حذف شما  وانیم با استفاده از روش های خانگی و روش‌هایی که کاربردی هستند و حتی با ساده ترین مساله به تشخیص عسل طبیعی است نوع ناخالص و تقلبی بهتر از همیشه سعی کنید در این موارد به گفته های عامیانه افراد توجه نکنید و با استفاده از نظرها و فرضیه های علمی پیش بروید خیلی از افراد فکر می‌کنند که با شکرک زدن می‌توان به که شکرک زدن عسل طبیعی یکی از حواس اصلی آن می باشد.

پس شما با مطالعه خواهید فهمید که شکرک زدن از اصول عسل طبیعی میباشد که شما میتوانید دو سال از آن محافظت کنید بدون اینکه آسیبی به آن فرصت و خیلی طبیعی است که اصل شما اگر طبیعی باشد در طول این دوسال و همچنان شکرک بزند که این شرکت‌ها به خاطر حضور ماده دیاستاز و آنزیم دیاستاز از ساختار عسل شما می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *